Gelagkaart

EEN GELAGKAART?

Voor vaste klanten inmiddels een vertrouwd beeld: de GELAGKAART van Café Jos.

Voor nieuwkomers is het misschien een gek gezicht: zo’n uitgebreide drankkaart in een bruin buurtcafé. Zíj moeten zich bedenken dat ze in een MEESTERSCHENKERIJ zijn aanbeland; sinds 1987 Neêrlands eerste Meesterschenkerij om precies te zijn. En dat vraagt natuurlijk om een andere, overzichtelijke en verantwoorde samenstelling en presentatie.

Uw gastheer vindt dat de gezelligheid van een buurtcafé zich prima laat combineren met het aanbod van een breed maar kwalitatief hoogstaand assortiment. Deze formulekeuze van een bruin buurtcafé met extra aandacht voor de kwaliteit zie je in deze Gelagkaart terug. De toelichting bij de dranken (achtereenvolgens bieren, gedistilleerd, wijn en alcoholvrij) geeft informatie over herkomst, bereidingswijze en smaak en stelt jou in staat eens ‘op avontuur te gaan’ naar tot dusverre onbetreden streken in drankenland.

Het uitgangspunt bij de samenstelling van het assortiment van Café Jos is: het aanbod in de breedte geheel te dekken met KWALITEIT als belangrijkste norm voor de keuze van de verschillende dranken.

Wij hopen dat deze gelagkaart je enig inzicht in drankenland zal verschaffen en het kiezen van een drankje gemakkelijker zal maken. Lees hem op het je gemak door in ons Café.