Reviews

Reviews

Schrijf review


Submit your review
* Required Field

Het bedrijf nadert de perfectie. Gelukkig nog niet helemaal. Zou er een hoop authenticiteit verloren gaan.Terras is super, zo ook de binnen inrichti

May 03, 2017 by A BeerHunter

Het bedrijf nadert de perfectie. Gelukkig nog niet helemaal. Zou er een hoop authenticiteit verloren gaan.
Terras is super, zo ook de binnen inrichting...stukken beter.

Altijd een kwalitatief hoogstaand assortiment.
Gelukkig komen er nog steeds van die "rare" klanten. Lekker onaangpast.


Jos is een begrip in Nijmegen. Kundige mensen en een sfeer waar iedereen zich goed voelt. My place to be

Feb 10, 2016 by Len

Jos is een begrip in Nijmegen. Kundige mensen en een sfeer waar iedereen zich goed voelt. My place to be


Wat een bijzonder cafe. Ik werd geholpen door Hans en voelde mij meteen thuis, kreeg goed advies en heb lekker zitten proeven van de verschillende spe

Jan 31, 2014 by Hans Dekker

Wat een bijzonder cafe. Ik werd geholpen door Hans en voelde mij meteen thuis, kreeg goed advies en heb lekker zitten proeven van de verschillende speciale bieren. De sfeer is trouwens super. Ik zat er op vrijdag middag en dan loopt het langzaam vol met gezellige mensen die tijd maken voor elkaar.


Altijd geweldig. Zet de St. Bernardus maar koud voor zaterdag!!!!

Jan 14, 2014 by Hjl

Altijd geweldig. Zet de St. Bernardus maar koud voor zaterdag!!!!


't Is hier net België, 't is te zeggen, gezien het aandeel bierreclamebordjes van daar. En natuurlijk, de bierkaart. Maar ook de andersoortige dranka

Jan 05, 2014 by Dirk Vanhoof

't Is hier net België, 't is te zeggen, gezien het aandeel bierreclamebordjes van daar. En natuurlijk, de bierkaart. Maar ook de andersoortige drankassortimenten. Heeft iets overvloedigs - het bourgondisch complot. (bourgondisch in de zin van uitbundig). Comme chez soi? Ambiancecafé!


Café Jos het café voor prachtig bier.

Dec 27, 2013 by Enrico

Café Jos het café voor prachtig bier.


Nu kom ik hier toch al meer dan 35 jaar. En het is nog steeds warm en gezellig. Hoe krijgen die Martien en Ria dat toch voor elkaar. Ik zou zeggen op

Oct 30, 2013 by Lucien Hanssen

Nu kom ik hier toch al meer dan 35 jaar. En het is nog steeds warm en gezellig. Hoe krijgen die Martien en Ria dat toch voor elkaar. Ik zou zeggen op de naar de 50 jaar.
Luc.


Nieuwe site! Mooi. Komplimenten aan de fotograaf, die er heel fraai in isgeslaagd de echte "Café Jos-sfeer" in beeld te vangen.

Sep 30, 2013 by Jacques32

Nieuwe site! Mooi.
Komplimenten aan de fotograaf, die er heel fraai in is
geslaagd de echte "Café Jos-sfeer" in beeld te vangen.


Super avond gehad gisteren met de meiden. Milo, we hebben van je genoten. De manier waarop je werkt is erg leuk, we vinden je super! Thanks, we ko

Aug 30, 2013 by Janneke en ladies

Super avond gehad gisteren met de meiden.
Milo, we hebben van je genoten. De manier waarop je werkt is erg leuk, we vinden je super!
Thanks, we komen zeker terug als jij er ook weer bent????


Good beer and fantastic atmosphere.

Jun 02, 2013 by Yorgos Christoforou

Good beer and fantastic atmosphere.


Bizar veel verschillende bieren en whiskeys, tof personeel, een heerlijk terras en een topsfeer. Dat is Café Jos. Absoluut moetertje als je in Nijmeg

May 20, 2013 by Fanmeel

Bizar veel verschillende bieren en whiskeys, tof personeel, een heerlijk terras en een topsfeer. Dat is Café Jos. Absoluut moetertje als je in Nijmegen eens een biertje wil drinken.


We love Cafe Jos.The staff is very friendly. There is a wide range of draftbeers and the range of Whisky is much better than most of the British bars.

Mar 28, 2013 by Rachel

We love Cafe Jos.The staff is very friendly. There is a wide range of draftbeers and the range of Whisky is much better than most of the British bars.


Leuke kroeg, vooral de bieren en de whiske(y)’s!

Feb 10, 2013 by Tim Frenzel

Leuke kroeg, vooral de bieren en de whiske(y)’s!


Voor een iedereen die van een lekker biertje kan genieten, keuze genoeg. Ook super lekkere whiskey menu's en super lekkere snacks the place to be.
Oct 11, 2012 by Rob de Graaf

Voor een iedereen die van een lekker biertje kan genieten, keuze genoeg. Ook super lekkere whiskey menu's en super lekkere snacks the place to be.


Doet zijn titel Meesterschenkerij eer aan. Bediening heeft verstand van zaken en weet over alle dranken veel te vertellen. Vriendelijke mensen en een

Oct 10, 2012 by Alexander

Doet zijn titel Meesterschenkerij eer aan. Bediening heeft verstand van zaken en weet over alle dranken veel te vertellen. Vriendelijke mensen en een fijne sfeer. Soms moet je even wachten voor je aan de beurt komt maar dat hoort bij de extra diensten die je krijgt.


Café Jos is al jaren een begrip als leuke buurtkroeg, maar vooral voor zijn uitstekende bieren en whiskey. Wanneer je echt een keer iets anders wilt

Jun 23, 2012 by Victor Haze

Café Jos is al jaren een begrip als leuke buurtkroeg, maar vooral voor zijn uitstekende bieren en whiskey. Wanneer je echt een keer iets anders wilt proberen dan is dit de plek om te starten.


Cafe Jos Daalseweg 309 , NL 4.8 5.0 16 16 Het bedrijf nadert de perfectie. Gelukkig nog niet helemaal. Zou er een hoop authenticiteit verloren gaan.Terras is super, zo ook de binnen inrichting...stukken beter.Altijd