Welkom bij Café Jos

Welkom bij Café Jos

Vanuit het kwaliteitsdenken over en met betrekking tot ons assortiment is door de jaren heen het besef ontstaan dat deze opvattingen omtrent kwaliteit ook toepasbaar zijn op de omgang met onze gasten. In de praktijk zijn de opvattingen latent aanwezig en is de sfeer reeds jaren geleden ontstaan en dus al werkelijkheid. Het is nu echter dan ook tijd om deze te formuleren en met u te delen.

Daarom heten wij bij Café Jos iedereen van harte welkom om van onze sfeer, kennis en uitgebreid assortiment te genieten. Voor onze jongste gasten (-18), zie onze gelagkaart onder de noemer van Alcoholvrij. Daar staan heerlijke drank suggesties.

Alle medewerkers doen hun best om het jou en alle andere gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zij doen dit ieder op hun eigen manier met uiteraard de beste bedoelingen, net als jij toch;). Als de tijd het toe laat drinken zij graag een frisje met je mee en staan ze open voor een gesprek.

Ons assortiment is dermate groot, divers en zinnendovend, dat je andere zelf mee gebrachte middelen (hard/soft) gewoon thuis kunt laten.

Mocht je ons weer willen verlaten (hetgeen wat wij ons niet voor kunnen stellen), dan willen wij je erop wijzen dat wij graag een taxi voor je bestellen, indien je niet met de fiets was gekomen…

Wij hopen dat je een gemoedelijk en smakelijk verblijf zult hebben en mocht je nog toevoegingen of suggesties hebben, dan horen wij deze graag.

Voor hen die verwonderd vragen: waar is de muziek in Café Jos? Bij deze de verklaring: Wij zien het café als ontmoetingsplaats van mensen. De communicatie gaat vooral via gesprekken met elkaar. Vandaar dat de muziek bij ons op een volumeniveau gezet is dat deze gesprekken mogelijk maken. Bij toenemende drukte zal het geroezemoes het volume van de muziek overstijgen. Jij bent dan zelf de muziek.